Свято Останнього дзвоника

2018-05-29

Свято Останнього дзвоника

Ось і прийшло свято Останнього дзвоника: радісне й водночас сумне. Радісне, бо закінчився навчальний рік, а сумне, бо востаннє він пролунав для наших одинадцятикласників, яких у школі зовсім небагато - 5: Ковальчук Владислав, Томченко Євген, Машина Василь, Машина Сніжана, Єрмоленко Наталія. Святково одягнені діти, батьки та гості зібрались на урочисту лінійку. Ведучі свята Триполев В.(10 кл) та Стойкова А. (8 кл) привітали всіх зі святом та запросили батьків провести своїх дітей із шкільного порогу вишитими рушниками. Під мелодію пісні випускники гордо ішли по шкільному подвір'ю у супроводі класного керівника Руденко Н. Ф., першої вчительки Шень О. В. та маленьких першокласників. За традицією лінійка розпочалась з виконання Гімну України та покладання квітів до пам’ятника – погруддя Т. Г. Шевченку (квіти поклали учень 11 класу Машина Василь та учениця 1 класу Постолатій Софія).

/Files/images/100_7603.JPG

/Files/images/100_7620.JPG

/Files/images/100_7633.JPG

/Files/images/100_7635.JPG

/Files/images/100_7637.JPG

/Files/images/100_7638.JPG

Зі святом усіх присутніх та випускників привітали директор школи Лозова Н. В., сільський голова с. Мусійки Резанова В. А., голова СГВК «Мусійки» та першокласники.

І раптом ведучі повідомили, що вони на порозі школи знайшли незвичайну річ…посилку. А всередині телеграми, вітальні листівки та грамоти. Директор школи вручила шкільні та районні грамоти та подяки учням, вчителям та батькам. Ведучі свята зачитали вітальні листівки від першої вчительки, класного керівника та батьків випускників. Мама випускника Машина Н. М. благословила дітей короваєм. Учні 11 класу подякували вчителям, батькам , шкільним працівникам за навчання і теплоту родинну та представили сценку «Останній урок». Всі присутні з захватом аплодисментами підтримували оригінальний виступ випускників.

І ось прийшов час продзвеніти останньому дзвінку. Випускник 11 класу Ковальчук В. та учениця 1 класу Зубрицька Кіра дали дзвінок, який малиновим передзвоном розлився по шкільному подвір'ю. Випускники разом з батьками зробили коло пошани і першими залишили лінійку .Ведучі свята побажали всім набратися сил, відпочити і у вересні знову зустрітися на шкільному подвірї.

Кiлькiсть переглядiв: 115

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.