• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У нас відбувся семінар "Удосконалення форм виховної роботи з учнівським самоврядуванням. Виявлення лідерів серед школярів"

У нас відбувся семінар "Удосконалення форм виховної роботи з учнівським самоврядуванням. Виявлення лідерів серед школярів"

2024-02-28

28 лютого відбувся онлайн -семінар "Удосконалення форм виховної роботи з учнівським самоврядуванням. Виявлення лідерів серед школярів" для заступників директорів з виховної роботи та педагогів -організаторів, який провела педагог-організатор Мусійківській ліцей Іванківської селищної ради Слиш Ж.В. На засіданні розглядали питання про умови успішного функціонування УС в сучасному суспільстві, компетентнісний підхід у роботі УС, вибір лідера, робота УС в умовах військового стану та ін. Слиш Ж.В. поділилась досвідом роботи, ознайомила колег з моделлю Роджера Харта "Драбина участі дітей від символізму до громадянства", презентувала методичні порадники "Учнівське самоврядування" та "Діти 1-3 класів мають право голосу", які є результатом досвіду опікунів УС, набутого тренерами Фонду "Освіта для демократії".

Галерея "Семінар педагогів-організаторів "

Кiлькiсть переглядiв: 6

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.