• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Cкоро, скоро в рідний край завітає Миколай

Cкоро, скоро в рідний край завітає Миколай

2017-12-19

19 грудня в Мусійківській школі пройшло свято «Скоро, скоро в рідний край завітає Миколай…», яке підготували учні школи та вчитель Резанова Н.С./Files/images/100_7160.jpg

Ведучі свята Машина Софія та Стойкова Анастасія (8 кл.) привітали всіх гостей та розпочали свято. Дівчатка Ярмоленко Юлія (3 кл) та Пастушенко Діана (4 кл) проспівали пісеньку «Казкові сни»./Files/images/100_7145.jpgВ гості завітала фея - Бобровицька Анжела (8 кл) та білосніжка – Ярмоленко Ольга (8 кл) зі своїми друзями «Лялечками» (дівчатками 1 кл) та «Гномиками» (хлопчиками 2 кл), які розповіли цікаві віршики та проспівали танці./Files/images/100_7138.jpg Одна з лялечок – Резанова Аня (1 кл) проспівала пісеньку «Дівчинка-зоря».

За традицією, наші дітлахи написали листи Миколаю, в яких попросили миру для України, здоров я, добробуту, успіхів та злагоди у сім’ях./Files/images/100_7137.jpg

Ярмоленко Юля прочитала молитву, запросивши на свято Миколая – Маркова Мирослава (8 кл) та янголів (дівчаток 2 кл). Святий Миколай привітав учнів, дав їм настанови гарно вчитися, поважати старших, турбуватися про молодших. /Files/images/100_7129.jpgДо школи завітали батьки, голова та секретар Мусійківської сільської ради, дошкільнята, які розказали віршики та отримали гостинці.

Всім учням школи Миколай вручив подарунки – солодощі (посприяли цьому Мусійківський сільський голова Резанова В.А. та спонсор-доброчинець Боярчуков С.Г). На святі було весело, подарунково. Всі діти з гарним настроєм поспішають додому, виглядати Миколая у морозяне віконце.

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.