ЗАТВЕРДЖУЮ

Директор ліцею Н.Лозова

План

заходів Мусійківського ліцею

щодо поінформованості дітей та батьків про здорове харчування

№ п\п Назва заходу Термін проведення Учасники Відповідальний. Примітка
1 Анкетування учнів та батьків з метою вивчення інформованості щодо здорового способу життя(ЗСЖ) 1.01-07.01 5-10кл, батьки Практичний психолог
2. Навчання працівників закладу, відповідальних за харчування, з отриманням сертифікату «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства» Січень Директор, сестра медична, кухар
3 Щоденна ранкова руханка по класах та на шкільному подвір’ї Постійно 1-10 Педагог-організатор, черговий вчитель
4 Проведення вітамінних перерв Постійно 1-10 Класні керівники
5 Лекторій для батьків про ЗСЖ та питний режим дитини (онлайн) 17.01 Батьки Сестра медична
6 Години спілкування: - «Корисна їжа» - «Вітамінна абетка» - « Овочева казка» Лютий-квітень 5-10 5-10 1-4 Класні керівники
7 Круглий стіл «Здоровий спосіб життя» Травень 6,7 Класні керівники
8 Круглий стіл « Про користь фруктів» Травень 8-10 Класні керівники
9 Квест «Молодь обирає здоров’я» Квітень 5-10 Педагог-організатор
10 Ярмарок продуктів здорового харчування , виготовлених власноруч (презентації ,обмін рецептами) Травень 1-10 батьки Вчитель ОБЖ
11 Онлайн-презентація для учнів і батьків щодо користі споживання гарбузового насіння та гарбуза Березень 1-10, батьки Сестра медична, вчитель біології
12 Впровадження проекту «Чиполіно» ( навчальні міні-городи по вирощуванню зелені на підвіконні ) З 01.02 5-8 Вчитель біології
13 Конкурс родинних проектів-презентацій «Формування здорової особистості в традиціях моєї родини» Квітень Батьки Заступник директора з НВР
Кiлькiсть переглядiв: 8

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.